adam's FotoPage
<\img>
By: adam firdaus

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Monday, 20-Oct-2008 05:03 Email | Share | | Bookmark
<<ADAM & BABY NUHA BERAYA>>>>

with maksu
Baby Nuha
 
View all 6 photos...
Actually x banyak gambar raya yang mama sempat snap....maklumla hari raya ADAM plak demam.. asyik nak meragam jerrrr....sampai jer rumah orang, muntah laaa.....sabar jer laaaa......

Baby Nuha pun dah makin besar....makin comelll ( bagi mama laaa...hehehe)

Untuk kawan-kawan jom kita layan pic anak-anak mama



adam merengek minta di dukung...



my beloved family..




Baby Nuha



Baby Nuha lagiii.....



dah makin bambam



Adam bersiar-siar di laman rumah tok...





Friday, 17-Oct-2008 05:14 Email | Share | | Bookmark
<<<<<Kelahiran Nur Najwa Nuha>>>>

 
 
 
View all 8 photos...
Dah lama sungguh rasanya x mengupdatekan FP ni kan....maklumlah sibuk....kali ni mama nak meng"introduce"kan anak dara mama, Nur Najwa Nuha...Mama selamat melahirkan anak kedua mama pada 30 June 2008...jam 1100am di HUKM...Alhamdulillah semuanya selamat dan mama dianugerahkan seorang anak perempuan dan diberi nama Nur Najwa Nuha ( Bisikan Kebijaksanaan). Nama ni dah lama mama simpan sejak mama di zaman anak dara lagi...dan akhirnya impian mama untuk ada anak yang bernama Nur Najwa Nuha tercapai.... Dan mama senantiasa berdoa agar anak2 mama Muhammad Adam Firdaus & Nur Najwa Nuha membesar dengan sihat dan menjadi anak2 yang soleh solehah....yang cemerlang di dunia dan akhirat...yang dapat mendoakan mama dan abah kelak......Insya Allah...
Dan untuk pengetahuan kawan - kawan semua kelahiran Nur Najwa Nuha merupakan hadiah yang paling istimewa dan x ternilai harganya yang pernah mama hadiahkan kepada abah sempena hari lahirnya...kerana kelahiran Nuha jatuh pada hari lahir abahnya.......







Monday, 23-Jun-2008 08:02 Email | Share | | Bookmark
Adam dan aksi-aksinya....

Jom kawan-kawan, kita layan aksi-aksi hero mama ni.....


nak tunjuk gigi baru nak tumbuh....


terlebih sengih...gigi x der..tunjukla gusi.....


nak tolong mama ngemas niii.........


nak minum mineral water plak...alamak terbalik la plak botol ni....


nak minum pun still kena sengih dulu.....


Monday, 23-Jun-2008 07:59 Email | Share | | Bookmark
<<<<< Baru nak belajar berjalan....>>>>


seronok sgt nak berjalan.....sampai terlebih-lebih sengih...


masih takut-takut....pegang la apa yang patut


Wednesday, 28-May-2008 04:50 Email | Share | | Bookmark
<<<<Adam selepas keluar HUKM>>>>

 
 
 
Anak mama ni dah kurus skit selepas demam.....maklumlah mkn x nak... minum susu pun skit2..


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net